Pikimust perjanda toi kivaa säpinää Rauman keskustaan jo aamuvarhain

Rakastunut Raumaan -yrittäjien järjestämä tempauspäivä jatkuu iltayhdeksään asti.

| Päivitetty

Monet aamuvarhaisella töihin menevät hieraisivat varmasti silmiään, kun yleensä niin hiljaisessa Rauman keskustassa näkyikin eloa jo ennen seitsemää.

Rakastunut Raumaan -kauppiaiden järjestämä Pikimust perjanda -tapahtuma jatkuu aamusta iltamyöhään, sillä liikkeet sulkeutuvat vasta kello 21. 

Kauppiaat vauhdittavat joulumyyntiä hyvillä tarjouksilla ja alennuksilla, joita osa yrittäjistä tarjoaa samansuuruisena koko päivän, kun taas osassa liikkeistä alennusprosentit vaihtuvat tunneittain.

-Tämä on tosi kiva tapahtuma. Ihanaa, kun kaupunki on herännyt eloon jo heti aamusta, kehui kaarinalainen Raumalla opiskeleva Linda Kolehmainen. 

Ensimmäistä kertaa Pikimust perjanda -tapahtumaan osallistunut Kolehmainen oli lähtenyt aamuostoksille ystävänsä vinkkauksesta. Shoppailutuokio ei ollut turha; nuori nainen hankki itselleen edullisen takin.

Rauman kauppatorin pystykaffekojulla riitti vilskettä, sillä Rakastunut Raumaan -kauppiaat tarjosivat kello 7-8 kaikille halukkaille ilmaiset kahvit tai teet. 

Illalla Rauman keskustassa on tarjolla erilaista ohelmaa, josta voi nauttia ostosten lomassa. 

Kello 17-19 Rauman poikasoittokunnan pienryhmät esiintyvät Wännissä, Potkurissa ja torilla, jossa on myös piparitarjoilu klo 17-20.

Potkurissa ja Wännissä on kasvomaalausta ja keskustassa Pokemon-jahti. Useilla keskustan Pokestopeilla tarjotaan ilmaiset Lure-moduulit. 

Päivään osallistuvat liikkeet tunnistaa mustista ilmapalloista. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut