Pirunpellon "rocktähdet" keräsivät torille ennätysyleisön - katso kuvat ja video!

Rauman kauppatorin ohi aamupäivällä kulkenut ei taatusti uskonut näkemäänsä, sillä tori oli ääriään myöten täynnä ihmisiä.

Monisatapäisen yleisön olivat keränneet paikalle Pirunpelto tv-sarjan suosikeiksi nousseet sorakeisari Kosti Sorjonen (Jussi Myllymäki) sekä Sulo K. Rastas "Sutki" (Jukka Salmela).

Raumalaisen Pirunpelto-faniklubin puuhamies Pekka Laaksonen järjesti kaksikon Rauman-vierailun Pirunpellossa keväällä esiintyneen raumalaisnäyttelijän, Timo Julkusen avustuksella. Mukana järjestelyissä olivat myös Rauman citykauppiaat sekä sanomalehti Länsi-Suomi.

Pirunpelto-sarjan päätyttyä supersuosittu pari on kiertänyt ympäri Suomea.

- Kyllä me Porissakin käytiin, mutta me tultiin sieltä nopeasti pois, kun eivät ne halunneet meitä siellä pitempään pitää. Eikös se Pori ole muuten vähän niin kuin raumalaisten Ruotsi?, arveli Sutki, joka tuntui olevan torille kerääntyneen naisväen suosikkipoika.

- Sutki vaan herättää jotenkin kummallisesti naisissa hoivavietin, Sorjonen totesi.

Ihan viimeisen päälle ei kaksikon Rauman-reissu sujunut, sillä vähän ennen Euraa poliisi pysäytti ylinopeuden takia Sorjosen ja Sutkin ajomatkan, ja sorakeisarilta lähti kortti kuivumaan.

- Ne poliisit sanoi sille, että sun korttis on enää tämän vuorokauden voimassa, nauraa räkätti Sutki.

Molemmilla miehillä oli toritapahtumassa kaulassaan Lukko-huivit ja kummatkin tunnustautuivat nyt Lukon kannattajiksi. Sutkille sopisi finaalipariksi Lukko-JyP, Sorjonen taas haluaisi Lukon vastustajaksi Ässät.

Toritapahtumassa sorakeisarille esiteltiin myös hänen kauan kadoksissa ollut "veljensä" eli raumalainen Veikko Saarnio, jonka yhdennäköisyys Sorjosen kanssa on huomattu erityisesti pystykaffella.

- Kyllä meidän omalla sorakeisari-Saarniolla on myös jutut niin kuin Sorjosella, nauroi pystykaffen Jaana Valanne, jolle Pirunpellon faniklubi luovutti Raikken tekemän hupaisan pilapiirroksen. Teokseen on ikuistettu Jaana pystykaffekojussaan, jonka vieressä seisoo punaisiin suudelmiin peitelty Sutki.

Klikkaa kuvan ylälaidassa olevaa kuvaketta ja katso video toritapahtumasta!