Pitkäperjantaina luvassa vaihtelevaa pilvisyyttä ja kuurosateita

Pitkäperjantain ja lauantain välisenä yönä koko maassa käydään pakkasen puolella. Lauantaista on tulossa perjantaita poutaisempi ja osin myös aurinkoisempi.

Pitkäperjantaita vietetään Ilmatieteen laitoksen mukaan vaihtelevasti pilvisessä säässä. Paikoin voi tulla myös lumi- ja räntäkuuroja, mutta suuria sademääriä ei ole odotettavissa.

Lämpöasteita on tänään 3–7, pohjoisessa on viileämpää. Ensi yönä koko maassa käydään pakkasen puolella.Lauantaista on tulossa perjantaita poutaisempi ja osin myös aurinkoisempi.

Sunnuntaina sää voi maan länsiosissa lämmetä. Maan pohjoisosaan taas on odotettavissa lännestä hajanaisia sateita, jotka tulevat enimmäkseen lumena.

Pääsiäisen menoliikenne on perinteisesti ollut vilkkainta kiirastorstaina. Fintrafficin tieliikennekeskuksesta arvioitiin STT:lle torstaina, että päivän liikennemäärät olivat suunnilleen samalla tasolla kuin viime aikoina perjantaisin.

Menoliikennettä riittää tieliikennekeskuksen arvion mukaan myös perjantaille, jolloin teillä on vilkkainta noin puolestapäivästä neljään iltapäivällä. Ruuhkia ei kuitenkaan ole odotettavissa.

Pääsiäisen paluuliikennettä on odotettavissa sunnuntaille ja maanantaille.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut