Pohjoismainen logistiikkayhtiö Logent AB ostaa Logistikas Oy:n osakekannan

Yrityskaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Logistikaksen henkilöstöön.

| Päivitetty

Logistikas Oy:n omistajat ovat perjantaina allekirjoitetulla kaupalla sopineet myyvänsä koko yhtiön osakekannan pohjoismaiselle logistiikkayhtiö Logent AB:lle.

Logistikas Oy:n aiemmista omistajista toimitusjohtaja Toni Brigatti jatkaa Logentin osakkaana ja nykyisessä tehtävässään.

– Suuret kiitokset kaikille omistajille, hallituksen jäsenille ja yhtiön hienolle henkilöstölle tähänastisesta työstä. Yhtiö päätyy hyvään kotiin. Olen tuntenut useamman vuoden uudet omistajat ja uskon, että yhteistyöstämme heidän kanssaan tulee positiivisella tavalla mielenkiintoista. Jaamme yhteiset arvot ja meillä on useita yhtäläisyyksiä niin palvelutarjonnassa kuin asiakaskunnassakin, Toni Brigatti sanoo tiedotteessa.

Kauppa on osa KH Group Oyj:n strategista muutosmatkaa pääomasijoittajasta keskipitkällä aikavälillä maanrakennuskaluston toimittaja KH-Koneiden liiketoiminnan ympärille rakentuvaksi teolliseksi konserniksi.

Logentin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 000 henkilöä. Logistikas Oy:n oston myötä Logent tulee Suomen logistiikkamarkkinoille.

Yrityskaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Logistikas Oy:n henkilöstöön, asiakkaisiin tai toimittajiin. Nykyiset avainhenkilöt jatkavat tehtävissään, asiakassopimukset pysyvät muuttumattomina ja konsernin yhtiöiden y-tunnukset säilyvät ennallaan.

– Logistikas Oy:n osto tukee strategiaamme kasvaa Pohjois-Euroopassa. Logistikaksen asiakaskokemukseen ja inhimillisiin arvoihin perustuva lähestymistapa sopii täydellisesti yhteen Logentin arvojen kanssa, hehkuttaa Logent AB:n toimitusjohtaja Linda Aidanpää Baronnet.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut