Poliisi epäilee: Porissa myyty huumausaineita hotellissa

Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että porilaisen hotellin huoneesta on löytynyt amftemiinia. Poliisi epäilee, että huoneen kaksi majoittujaa ovat myyneet huumausaineita laajamittaisesti.

Poliisin mukaan hotellin henkilökunta oli kiinnittänyt huomiota outoon liikehdintään ja ilmoitti asiasta poliisille. Ilmoitus tehtiin marraskuussa.

Majoittujat olivat satakuntalaiset 1980-luvulla syntyneet mies ja nainen. Heitä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Kotietsinnässä miehen kotoa löytyi lisää huumausaineita sekä käteistä rahaa.

Poliisin esitutkinnassa selvisi, että kahden satakuntalaisen lisäksi rikokseen liittyy myös kaksi pirkanmaalaista. Hekin ovat 1980-syntyneet mies ja nainen.

Pirkanmaalaisen miehen autosta löytyi amfetamiinia ja erittäin vaaralliseksi luokiteltu ampuma-ase. Sekä miestä että naista epäillään törkeästä huumausainerikoksesta sekä törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Poliisin mukaan rikoksiin liittyen vangittuna on kolme henkilöä. Epäillyt eivät ole esitutkinnassa kommentoineet epäilyihin mitään.Lounais-Suomen poliisi kertoo, että se on kesän jälkeen tehdyissä takavarikoissa löytänyt lähes kilon amfetamiinia.