Poliisi etsii sillalta pudonnutta Naantalissa - tapahtumapaikalle on hälytetty runsaasti yksiköitä poliisista, Rajavartiolaitokselta ja Pelastuslaitokselta

Ilmoitus hätäkeskukseen tuli perjantaina iltakahdeksalta.

| Päivitetty

Viranomaiset ovat perjantai-iltana etsineet Naantalin Ukko-Pekan sillalta mahdollisesti mereen pudonnutta henkilöä. Laajasta etsinnästä huolimatta kadonnutta ei toistaiseksi olla löydetty, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Perjantai-iltana ohi ajaneesta autosta tulleen ilmoituksen mukaan sillalla jalkaisin liikkunut, keltaiseen takkiin pukeutunut henkilö oli noussut seisomaan sillan kaiteen päälle ja tämän jälkeen kadonnut näkyvistä.

Ilmoitus hätäkeskukseen tuli iltakahdeksalta.

Tapahtumapaikalle on hälytetty runsaasti yksiköitä poliisista, Rajavartiolaitokselta ja Pelastuslaitokselta. Alueella on suoritettu lentoja, etsintöjä ja sukelluksia.

Toistaiseksi kadonnutta ei olla löydetty. Poliisille ei lauantaiaamuun mennessä myöskään ole ilmoitettu kenenkään olevan kateissa kyseisellä alueella.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ilmoittamaan tietonsa ja havaintonsa numeroon 050 4117655 (WhatsApp tai tekstiviesti) tai sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut