Poliisi pyytää yhä havaintoja Lea Leikarista

Lea Leikari on ollut kateissa jo kaksi viikkoa.

60-vuotias Lea Leikari katosi torstaina 11. maaliskuuta kotoaan Eurajoen Sydänmaalta. Viimeisin tieto Leikarista on torstai-iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Tämän jälkeen Leikarin liikkeistä ei ole tietoa.

Lea Leikari on noin 170 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Leikarin hiukset ovat luonnonkiharat ja ulottuvat noin leukaan asti. Leikarin ryhti on hieman eteen kumartuva.

Leikarilla on ollut katoamishetkellä todennäköisesti jalassaan harmaat collegehousut sekä mustat Kuoma-saappaat. Hänen muusta vaatetuksestaan katoamishetkellä ei ole tietoa.

Kaikki mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050 411 7655 tai soittamalla maanantai–torstai kello 9.00–16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417 780.

Katoamispaikan lähialueen asukkaita pyydetään tarkastamaan omistamansa rakennukset ja piha-alueet kadonneen löytämiseksi.