Poliisi sakottanut useita "luistattelijoita" Vakka-Suomessa

Poliisia ovat työllistäneet myös muut tehtävät. Uudessakaupungissa rakennustyömaalta hävisi tavaraa usean tuhannen euron edestä.

| Päivitetty

Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana puuttunut Vakka-Suomessa useisiin tilanteisiin, joissa autoilija on tahallaan luistattanut ajoneuvoaan yleisillä teillä.

Asiasta on kirjattu useita sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Osassa tapauksista kuljettaja on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon vakavasta piittaamattomuudesta liikenneturvallisuutta kohtaan.Poliisia ovat työllistäneet Vakka-Suomessa myös muut tehtävät.

Uudenkaupungin Koulukadulla sijaitsevalla rakennustyömaalta anastettiin 27.–29. marraskuuta välisenä aikana useamman tuhannen euron edestä sähkötyökaluja ja niiden tarvikkeita.

Poliisi on ottanut asiaan liittyen kiinni yhden henkilön.

Myöhään maanantai-iltana poliisipartio kiinnitti huomioita epävarmasti etenevään henkilöautoon Kaukolantiellä Uudessakaupungissa.

Poliisi tarkasti noin 40-vuotiaan kuljettajan ajokunnon, ja hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5 promillen lukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut