Poliisin juhannus: RMJ ei aiheuttanut erityisemmin häiriötehtäviä, alueelta tai sen läheisyydestä löydettiin kaksi etsintäkuulutettua

Kuvituskuva: LS-arkisto

Lounais-Suomen poliisin tiedotteen mukaan poliisilla oli edelleen kiireinen juhannuspäivä ja sitä seurannut yö tehtävien osalta.

Juhannuspäivän aamun ja yön välisenä aikana oli poliisilla 497 tehtävää. Tehtävämäärä oli edellisvuoteen verrattuna lähes vastaava.

Raumalla Raumanmeren Juhannus -festivaali jatkui edelleen poliisin näkökulmasta katsottuna hyvin, eikä poliisille tullut huvialueelta tai sen välittömästä läheisyydestä erityisempää määrää häiriötehtäviä.

Poliisin suorittamassa huumevalvonnassa alueella ja sen läheisyydessä tehtiin 22 rikosilmoitusta huumausaineen käyttörikoksista ja kaksi huumausainerikoksista.

Lisäksi alueelta tai sen läheisyydestä tavattiin kaksi etsintäkuulutettua.

Paraisilla Airistontiellä olevalla uimarannalla hukkui 69-vuotias mieshenkilö. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Liikennevalvonta jatkuu paluuliikenteen osalta

Rattijuoppoja jäi kiinni 19, joista 11 oli törkeitä rattijuopumuksia. Lisäksi yhden henkilön epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen.

Poliisi jatkaa edelleen tehostettua rattijuopumus- ja nopeusvalvontaa juhannuksen paluuliikenteen osalta.

Muutoin poliisia työllistivät samantyyppiset tehtävät kuin edellisen vuorokauden aikana eli kotihälytykset, tappelut ja muut häiriökäyttäytymiset.

Yöllä ihmisiä katolla – omin avuin alas

Satakunnan pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan yöllä kolmen aikaan tuli hälytys Raumalla ihmisten pelastamisesta korkealta. Karjalankadulla oli ihmisiä katolla.

Katolta päästiin kuitenkin alas omin avuin, eikä pelastuslaitoksella ollut paikalla tehtävää.