Polut ja reitit kuntoon asukkaiden iloksi ja matkailijoiden houkuttelemiseksi

Leader Ravakka osallistuu kansainväliseen Oudoor Leader -ulkoilureittihankkeeseen, jonka tarkoituksena on aktivoida toimintaa, jolla kehitetään luontopolkuja, pyöräily- ja retkeilyreittejä ja virkistysalueita.

Liikkuminen luonnossa kiinnostaa niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin. Yhä useampi hakee uusia elämyksiä ja haluaa tutustua uusiin kohteisiin omin voimin.

Leader Ravakka osallistuu kansainväliseen Oudoor Leader -ulkoilureittihankkeeseen kuuden muun suomalaisen ja kahden ruotsalaisen Leader-ryhmän kanssa. Hankkeen tarkoituksena on tukea ja aktivoida toimintaa, jolla kehitetään alueen luontopolkuja, pyöräily- ja retkeilyreittejä ja virkistysalueita ja edistetään matkailua.

Hankkeessa haetaan uusia ideoita reitistöjen ylläpitäjille yhteistyössä hankekumppanien kanssa ja näiden alueille suuntautuvilla opinto- ja tiedonvaihtomatkoilla.

Outdoor Leader järjestää kumppanuustyöpajan reitistöjen ylläpitäjille ja yhteistyötahoille Eurajoella Vuojoen kartanolla 26. marraskuuta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita reittien kehittäjät ja ylläpitäjät esimerkiksi kyläyhdistysten edustajat, ulkoilu- ja liikuntajärjestöt ja -seurat, matkailuyrittäjät ja muut hankkeesta kiinnostuneet yhteistyötahot Ravakan alueelta, erityisesti Eurajoelta ja Raumalta.

Työpajan ohjelma löytyy Ravakan kotisivuilta www.ravakka.fi

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut