Pori Jazz varoittaa väärennetyistä pääsylipuista

Pori Jazzeilla on paljon ilmaista ohjelmaa, mutta kolmelle päivälle jakaantuviin pääkonsertteihin myydään pääsylippuja. Kuva: Johanna Jarva / Pori Jazz

Heinäkuussa 53. kertaa järjestettävän Pori Jazzin lippukauppa käy vilkkaana kesäkuun lähestyessä loppuuaan. Järjestäjä tiedottaa, että festivaalin ennakkomyynti on ollut koko talven ja kevään ajan viime vuosia edellä. Kesäkuun alussa koettu kohu ja toimitusjohtaja Aki Ruotsalan pikapotkut eivät siis vaikuta hetkauttaneen Jazzien lippukauppaa.

Pori Jazz suosittelee ostamaan festivaalin pääsylippuja vain virallisista lipunmyyntipisteistä.

- Monia festivaaleja ovat vaivanneet viime aikoina väärennetyt liput, joita on kaupiteltu esimerkiksi Facebookissa. Oma lukunsa on kuluttajien harhaanjohtamisella liiketoimintaa tekevä kansainvälinen Viagogo-verkkosivusto, josta suosittelemme pysymään täysin erossa, järjestäjän tiedotteessa kuvaillaan.

Pori Jazz kehoittaa ostamaan ostamaan festivaalilippuja ainoastaan Pori Jazzin omasta lipunmyynnistä tai Ticketmaster Suomesta, joka on festivaalin virallinen lipunmyyntikanava.

Pori Jazzin asiakaspalvelupiste on lisäksi nyt avattu Kauppakeskus Puuvillaan, jossa se palvelee kuluttajia muun muassa lipunmyynnissä sekä neuvonnassa.

Lisää aiheesta

Pori Jazzin hallituksella ei vielä suunnitelmaa uudesta toimitusjohtajasta

Pori Jazz antoi kenkää homokommenteilla kohauttaneelle toimitusjohtajalle

Pori Jazz: Irtisanoudumme kaikesta syrjinnästä – toimitusjohtajan homokommenteista nousi kohu

Pori Jazzien ohjelmisto julki - luvassa historiallinen naisasrtistien lauantai