Pori Jazzin mehukielto peruttiin

Aiemmista tiedoista poiketen Pori Jazzin pääkonsertteihin Kirjurinluodossa saa tuoda mukanaan alkoholittomia juomia avaamattomissa muovipulloissa ja mehupurkeissa. Anniskelualueille mitään nesteitä ei saa viedä.

Tarkentunut tieto on viimeinen käänne viranomaiskeskusteluissa, joita Pori Jazz on käynyt koko talven ajan. Uusi linjanveto on löydetty tällä viikolla, ja se on voimassa kesän 2014 festivaalilla.

–  Viranomaisten täsmentynyt ohjeistus on meille helpottava tieto. Koemme, että konsertteihin löydetään nyt aiempia suunnitelmia järkevämpi käytäntö, toimitusjohtaja Juha Miikkulainen kommentoi.

Pori Jazzin pääkonsertteihin on aiempien suunnitelmien mukaisesti kaksi sisäänkäyntiä, joilla järjestetään turvatarkastus. Alueelle saapuessaan konserttikävijällä saa olla mukanaan alkoholittomia virvokkeita avaamattomissa muovipulloissa ja mehupurkeissa.

Mukaansa Kirjurinluotoon voi pakata piknik-varustuksen alkoholijuomia lukuun ottamatta. Ruokaeväät ovat sallittuja, samoin viltit ja tuolit, jotka voi levittää vehreälle konserttialueelle. Lasipullot, vaaralliset teräsaseet ja sateenvarjoat ovat kiellettyjä.

Pori Jazz -festivaalin pääkonsertit järjestetään Porin Kirjurinluodossa torstaina 17., perjantaina 18. ja lauantaina 19. heinäkuuta.