Porin jokirannassa kaksipäiväinen juhannusfestivaali

Kahtena edellisenä vuonna Porin Etelärannassa järjestetty Jokirannan Juhannus -festivaali järjestetään myös tänä kesänä. Organisaatiotaan ja rakennettaan uudistanut festivaali toteutetaan kaksipäiväisenä 20.–21. kesäkuuta. Etelärantaan, Porin Taidemuseon ja ravintolalaiva BarCon väliin levittäytyvä juhla-alue palvelee noin tuhatta asiakasta. Tapahtuman tuottamisesta ja järjestelyistä vastaa uusi porilainen tapahtuma-alan yritys Eventti Pori Oy, jonka omistus on jaettu porilaisten Bar & Co Oy:n ja Rock Entertainment Pori Oy:n kesken.

Tapahtumassa satsataan ohjelmaan. Perjantaina tanssitaan perinteiset juhannustanssit elävän musiikin tahtiin, laitetaan jalalla koreasti Irwin-tribuutin myötä, ihastellaan kokkoa sekä juhlitaan vielä yöttömässä yössä. Lauantaina huippusuositut bilebändit virittävät tunnelmaa.

Juhannusjuhlan teemana on tänä vuonna vahvasti rakkaus, sen löytäminen kaikissa muodoissaan sekä hauskanpito heilallisena tai heilattomana.

Alueelle on iltaisin ohjelmamaksu, mutta osa alueesta säilyy pääsymaksuttomana koko juhannuksen ajan, joten esimerkiksi kokkoa voi ihastella ilman sisäänpääsymaksua. Ennakkolipunmyynti alkaa toukokuussa Bar Havanassa ja Ravintola Kirjakaupassa.