Postin lakko alkaa maanantaina – vain pieniä vaikutuksia Länsi-Suomen jakeluun, Raumalainen jaetaan normaalisti

Työnantajaliitto Paltan ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n työehtosopimusneuvottelut eivät edenneet tällä viikolla.

Pattitilanteen vuoksi PAU aloittaa lakon ensi maanantaina. Näillä näkymin lakko kestää kaksi viikkoa ja päättyy sunnuntaina 24. marraskuuta kello 24.

Seuraavan kerran sopua neuvotteluihin yritetään etsiä ensi viikon keskiviikkona.

Länsi-Suomi ilmestyy Postin lakosta huolimatta normaalisti. Suurin osa Länsi-Suomi -lehdistä jaetaan varhaisjakelussa, eikä Postin lakolla ole vaikutusta niiden aamujakeluun.

Postin päiväjakelussa on noin kolme prosenttia Länsi-Suomen tilaajista. Näiden tilaajien lehtijakelussa saattaa lakon myötä ilmetä jakeluhaasteita ja myöhästymisiä.

Länsi-Suomen digipalvelut toimivat lakon aikana normaalisti. Länsi-Suomen digilukemiseen tapoja on kolme: 1. ls24.fi-sivustolta löytyvät tilaaja-artikkelit, 2. ls24.fi-sivustolta löytyvä näköislehti tai 3. mobiililaitteille ladattava sovellus, jossa lehden lukeminen onnistuu niin näköislehtenä kuin erillisinä artikkeleinakin.

Jos et ole vielä luonut itsellesi tilaajan digilukutunnuksia, onnistuu se osoitteessa: marvamedia.portal.worldoftulo.com. Valitse ylävalikosta uusi käyttäjä ja luo tunnukset. Samassa osoitteessa voit myös kirjautua jo olemassa olevilla tunnuksilla Länsi-Suomen verkkosivujen tilaajasisältöjen pariin. Samat tunnukset toimivat myös sovellukseen kirjautuessasi.

Kaupunkilehti Raumalaisen jakeluun Postin lakolla ei ole vaikutuksia.

Lisää aiheesta

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on varautunut Postin työtaisteluun

Postin lakko alkaa maanantaina – "Tilanne on ikävä Postin asiakkaiden ja koko yhteiskunnan kannalta" – Näin lakko vaikuttaa jakeluun

Postin lakko alkaa maanantaina – neuvottelut tauolle tuloksettomina