Prisman laajennus edennyt aikataulussa, luvassa uusia vuokralaisia ja palveluita

Länsi-Suomi seuraa Keulan tiedotustilaisuutta paikan päällä, joten lisää tietoa aiheesta on luvassa vielä myöhemmin.

| Päivitetty

Osuuskauppa Keulan viime kesänä käynnistämä Rauman Prisman uudistus- ja laajennusurakka on edennyt suunnitellusti, kertoo Keula tiedotteessaan.

Syksyn ja talven ajan on rakennettu noin kolmentuhannen neliömetrin laajuista laajennusosaa. Kyseessä on noin kymmenen miljoonan euron investointi.

Laajennusosa tuo myös lisätilaa uusille vuokralaisille. Uusia sopimuskumppanuuksia on solmittu neljä, ja yhden liiketilan osalta neuvottelut ovat vielä kesken.

Uusia vuokralaisia ovat Apteekki Duo eli entinen Minervan apteekki, Kultajousi, Musti ja Mirri sekä 24 Pesula. Nykyisistä kumppaneista uudistuneessa "Prismakeskuksessa" – kuten Keula itse rakennusta tiedotteessaan nimittää – jatkavat Dna, Elisa ja LähiTapiola.

Tällä hetkellä ollaan vaiheessa, jossa Prisman jo olemassaolevaa markettiosaa aletaan uudistaa. Palvelutiskiä rakennetaan ensi viikosta lähtien ja uusi ruokatori avataan viikolla kahdeksan.

Nykyisen pullonpalautuspisteen kohdalle rakennetaan uusi sisäänkäynti, kun pullonpalautuspiste siirtyy laajennusosaan. Päivittäistavara- ja käyttötavaraosastoja uudistetaan tulevien viikkojen aikana vaihe vaiheelta.

Prisman myymälään tulee myös erillinen leikkitila lapsille. Emotion ja parturi-kampaamo yhdistyvät, ja tiloihin avataan täysin uutena palveluna kauneushoitola.

Ravintolat sekä Keulan asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki saavat uudistuksen myötä lisää tilaa.

Uusien tilojen rakennustyöt ajoittuvat maalis-huhtikuulle.

Katso kuvia laajennuksesta täältä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut