Prykmestarin tarina jatkuu: Stadin Panimo osti Vakka-Suomen Panimon laitteet ja tuotemerkit

Vakka-Suomen Panimo meni konkurssiin maaliskuussa. Nyt tuotanto jatkuu.

Vakka-Suomen Panimon ja Prykmestar-oluiden tarina jatkuu. Stadin Panimo osti tuotantolaitteiston ja tuotemerkit. Oluenpano jatkuu Uudessakaupungissa.

- Vakka-Suomen Panimon brändit säilyvät valikoimissamme. Arvostamme paikallista osaamista ja kunnioitamme oluenystäville tutuksi tullutta Prykmestar-brändiä, sanoo Stadin Panimon toimitusjohtaja Tero Ruusu tiedotteessa.

Ruusun mukaan toiminnan pystyy käynnistämään neljällä ihmisellä, mutta tavoitteena on tarjota Uudessakaupungissa kymmenkunta työpaikkaa.

- On tavattoman tärkeä asia, että saimme uuden toimijan jatkamaan perinteikästä uusikaupunkilaista panimotoimintaa. Stadin Panimon näkemys ja tähtäin valtakunnalliseksi oluen panijaksi oli meille tärkeä viesti,  Uudenkaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen kommentoi.

Uusissa tiloissa Stadin Panimo pääsee valmistamaan myös muita juomia.

Prykmestaria saa jatkossa vähittäiskauppojen ohella Alkosta ja ravintoloista sekä Stadin Panimon panimopuodeista ja verkkokaupasta.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Prykmestaria pannaan taas kesäkuussa - "Brändit täydentävät toisiaan: Prykmestar perinteisempi, Stadin Panimo kokeellisempi"

Vain tilaajille Viikon varrelta: Panijapoika palasi Laitilan Kukko-tehtaalle

Vakka-Suomen Panimo jätti konkurssihakemuksen