Prykmestarin tarina jatkuu: Stadin Panimo osti Vakka-Suomen Panimon laitteet ja tuotemerkit

Ruusun mukaan toiminnan pystyy käynnistämään neljällä ihmisellä, mutta tavoitteena on tarjota Uudessakaupungissa kymmenkunta työpaikkaa.

| Päivitetty

Vakka-Suomen Panimon ja Prykmestar-oluiden tarina jatkuu. Stadin Panimo osti tuotantolaitteiston ja tuotemerkit. Oluenpano jatkuu Uudessakaupungissa.

- Vakka-Suomen Panimon brändit säilyvät valikoimissamme. Arvostamme paikallista osaamista ja kunnioitamme oluenystäville tutuksi tullutta Prykmestar-brändiä, sanoo Stadin Panimon toimitusjohtaja Tero Ruusu tiedotteessa.

Ruusun mukaan toiminnan pystyy käynnistämään neljällä ihmisellä, mutta tavoitteena on tarjota Uudessakaupungissa kymmenkunta työpaikkaa.

- On tavattoman tärkeä asia, että saimme uuden toimijan jatkamaan perinteikästä uusikaupunkilaista panimotoimintaa. Stadin Panimon näkemys ja tähtäin valtakunnalliseksi oluen panijaksi oli meille tärkeä viesti,  Uudenkaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen kommentoi.

Uusissa tiloissa Stadin Panimo pääsee valmistamaan myös muita juomia.

Prykmestaria saa jatkossa vähittäiskauppojen ohella Alkosta ja ravintoloista sekä Stadin Panimon panimopuodeista ja verkkokaupasta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut