Puolen vuorokauden varoajalla takaisin töihin – perustasolle siirtyneen Satakunnan rajoituksia on alettu vähitellen purkaa

Wanhan Rauman Kellarissa pidennettiin aukioloaikoja heti perjantaina ja myös katon terassi avattiin perinteisesti vapuksi. Harjoittelija Sofia Vatka viimeisteli ruokalistoja, ravintolapäällikkö Pia Komminaho täytti vappupalloja ja yrittäjä Petri Lehtinen asetteli serpentiinejä kevään juhlan tunnelmointiin. Kuvat: Juha Sinisalo

Jälleen kerran koronarajoituksia veivattiin uuteen uskoon nopealla aikataululla. Viikon lopulla Satakunnan parantunut koronatilanne ja perustasolle siirtyminen mahdollistivat esimerkiksi ravintoloiden aukioloaikojen pidentämisen. Se tarkoitti Wanhan Rauman kellarissa työvuorolistojen pikaista muokkaamista.