Puolustusvoimien suuren spektaakkelin ensi-ilta täydelle salille Äijänsuolla

Rauman Poikasoittokunta on mukana Puolustusvoimien Marssi 7 ihmeeseen -spektaakkelissa, joka kiertää seitsemässä Suomen jäähallissa.

| Päivitetty

Rauman Poikasoittokunta on mukana Puolustusvoimien Marssi 7 ihmeeseen -spektaakkelissa, joka kiertää seitsemässä Suomen jäähallissa.

"Ennennäkemätön spektaakkeli yhdistää sotilasmusiikin ja pelimaailman", hehkuttaa Puolustusvoimat Marssi 7 ihmeeseen -seikkailumusikaaliaan, joka sai ensi-iltansa tänään tiistaina Rauman Äijänsuolla.

Liput myytiin loppuun. Tosin tässä kohtaa on syytä tarkentää, ettei se tarkoittanut Kivikylän Areenalla 4500 katsojaa niin kuin Lukon liigaotteluissa. Lavarakenteen vuoksi jäähallin noin 3000 istumapaikasta käytössä oli arviolta noin 1500.

Suuresta tuotannosta puhutaan. Soittajia on yli 300.

Mukana ovat Kaartin soittokunta, Laivaston soittokunta, Rakuunasoittokunta, Lapin sotilassoittokunta, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta ja Ilmavoimien big band, Rauman poikasoittokunta sekä Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesteri. 

Pelimaailman rakennetta noudattava musiikkiseikkailu yhdistää kuviomarssin, soittokunnat ja musikaalimaailman koko perheen kokemukseksi. Pelimaailmassa voi nähdä vaikutteita muun muassa Assassin’s Creed -pelistä ja Jumanji-leffasta.

Puolustusvoimat tarjoaa koululaisnäytökset alueen kouluille ja ryhmien opettajille. Niinpä spektaakkeli esitetään Raumalla myös keskiviikkona päivällä.

Rauman jälkeen seitsemään ihmeeseen marssitaan Vaasan, Oulun, Kuopion, Joensuun, Mikkelin ja Helsingin jäähalleissa.

Musiikkiseikkailu etenee videopelin tavoin tasolta seuraavalle, antiikin ihmeestä toiseen.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut