Purjehduksen MM-kisat tuovat myös viihteen kaupunkiin

Elokuussa 2015 juhlitaan sekä Rauma Bluesin 30-vuotisjuhlia että järjestetään purjehduksen maailmanmestaruuskilpailut.

MM-kisateltaksi ristitty teltta-areena pystytetään Rauman keskustaan Parpansalin kentälle elokuun alussa. Perjantaista 7. elokuuta lauantaihin 15.elokuuta asti kisateltta tarjoaa lähes joka ilta runsaasti vaihtelevaa viihdettä kaikille kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville. 

Lavalle marssitetaan muun muassa Rauma Bluesin ja Rauma Festivon esiintyjiä, kotimaisia huippubändejä Eppu Normaalista Haloo Helsinkiin ja paikallisia viihdyttäjiä POP-ERAsta Pilsnerialsiin.

Teltassa järjestetään myös Osuuskauppa Keulan ja Lähitapiolan asiakasilta, Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja Kivikylän Kotipalvaamon Kyläjuhla sekä Pitsiturnauksen jatkot ja MM-purjehduskisojen palkintojenjaot. Ohjelmassa on lisäksi yhteislauluiltoja ja lasten musiikkitapahtuma.

- Tulemme järjestämään korkeatasoiset purjehduskilpailut, kuten merellinen Rauma ja arvokisat ansaitsevat. MM-kilpailut taas ansaitsevat kunnollisen oheisohjelman – ja haluamme tuoda purjehduksen keskustaan asti, taustoittaa Rauman Purjehdusseuran varakommodori Teemu Luovila.