Puuilon aikataulu selvisi: tavaratalo avataan ensi keväänä Raumalla

Rauma on meille sopiva kooltaan sekä sijainniltaan ja näemme alueen meille kaupallisesti hyvin kiinnostavana, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

| Päivitetty

Puuilo avaa uuden tavaratalon Raumalle Fere-Centerin liikekeskuksen tontille Kairakadun varteen ensi keväänä. Vastapäätä kadun toisella puolella toimivat Tokmanni ja Power.

Tonttia on louhittu tavarataloa varten jo pitkään. Rakennusluvan 2900 neliön hanke sai elokuussa. Hallin rakentaminen alkaa yhtiön tiedotteen mukaan pian.

- Jatkamme laajentumista tavoitteemme mukaisesti ja avaamme uusia myymälöitä hyville kauppapaikoille Suomessa. Rauma on meille sopiva kooltaan sekä sijainniltaan ja näemme alueen meille kaupallisesti hyvin kiinnostavana, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Puuilo kertoo myyntinsä kasvaneen koronakaudella ennustettua nopeammin, mikä rohkaisee laajentamaan myymäläketjua. Viime vuonna tarjoustavarataloketjun liikevaihto oli yli 170 miljoonaa euroa.

- Avasimme viime vuonna neljä uutta myymälää, joiden avaukset onnistuivat erinomaisesti. Etsimme aktiivisesti myös muita laajentumiskohteita pääkaupunkiseudulta sekä muualta Suomesta. Suunnittelemme lähivuosina ainakin kymmenen uuden tavaratalon avaamista Suomessa, sanoo Saarela.

Tänä vuonna Puuilo on avannut myymälän Kotkassa ja Seinäjoella. Uusiin tiloihin se muutti Lahdessa ja Oulussa. Loppuvuodesta aukeaa vielä Mikkelin tavaratalo.

Puuilon tuotevalikoima sisältää rakennustarvik­keet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut