Poliisi kaipaa havaintoja Äyhönjärven puukotuksesta - julkaisi tuntomerkit

Raumalainen hieman yli 20-vuotias nainen joutui sunnuntai-iltana kävelylenkillä ollessaan tuntemattoman hyökkääjän kohteeksi. Tapaus sattui Äyhönjärveä kiertävällä lenkkipolulla lähellä Lensun asuntoaluetta noin kello 20.30. Nainen oli ollut tulossa lenkkipolkua järven länsipuolta kohden Lensun aluetta.

Hyökkääjä oli käynyt takaapäin naiseen käsiksi ja vaatinut uhkaamalla naiselta rahaa. Tilanteessa hyökkääjä oli pistänyt naista terävällä esineellä keskivartaloon, minkä jälkeen hyökkääjä oli paennut paikalta.

Hyökkääjä pakeni paikalta naisen tulosuuntaan ja poistui polulta Lensunkallion suuntaan.

Poliisin mukaan naisen saamat vammat eivät ole hengenvaarallisia. Tapausta tutkitaan törkeän ryöstön yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Hyökkääjä oli yli 170 senttiä pitkä, normaalivartaloinen, ihonväriltään ruskeahko ja hänellä oli iso kaareva nenä. Iältään hyökkääjän on arviolta noin 30-vuotias tai yli. Vaatetuksena hänellä oli musta toppatakki ja musta pipo, käsissään hänellä oli mustat hanskat. Asianomistajan mukaan hyökkääjä vaikutti ulkomaalaiselta, koska hän oli puhunut englantia ja huonoa suomea.

Poliisi pyytää kaikkia silminnäkijöitä tai tapahtuma-aikaan kyseistä lenkkipolkua käyttäneitä ottamaan yhteyttä rikoksen tutkijaan p. 044 714 2324 tai sähköpostitse: tutkinta.rauma(at)poliisi.fi.

Juttua on täydennetty kello 16.05 poliisin tapahtumakuvauksella ja tuntomerkeillä.