Pyhärannan johtoon lisää hakijoita – joukossa on myös mustia hevosia sekä yksi entinen kansanedustaja

Koossa on nyt yhteensä 23 hakijaa ja 3 suostumuksensa antanutta.

| Päivitetty

Pyhärannan kunnan johtoon on ollut kiinnostusta kahdella hakukierroksella. Kunnanvirasto toimii nykyään Ihoden Lasikujalla.

Toinen hakukierros poiki vielä 12 hakemusta Pyhärannan kunnanjohtajan virkaan. Lisäksi virkaan on antanut suostumuksensa kolme hakijaa.

Kaiken kaikkiaan kahdelta hakukierrokselta hakijoita on nyt yhteensä 23 kappaletta. Päälle tulevat 3 niin sanottua mustaa hevosta eli suostumuksensa antaneet henkilöt.

Valtakunnallisesti tunnetuin hakijoista lienee entinen keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä, joka jätti hakemuksensa virkaan jatketulla hakuajalla. Kärnällä on tutkintona upseerin ylempi korkeakoulututkinto.

Kotipaikakseen hän on ilmoittanut Houtskarin. Kärnä oli ehdolla kevään eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä, mutta hän ei tullut valituksi.

Suostumuksensa antaneiden joukossa on puolestaan raumalaisväriä. Suostumuksensa on antanut raumalainen kauppatieteiden maisteri Lauri Ämmälä, joka työskentelee Euran kunnan talouspäällikkönä.

Jatketulla hakuajalla virkaa hakivat: Jalkanen Kari, metsätalousinsinööri, Joensuu; Koivunen Jari, insinööri AMK, Aura; Kärnä Mikko, upseerin ylempi korkeakoulututkinto, Houtskari; Lahervo Kalle, kasvatustieteiden kandidaatti, Turku; Laine Ari, insinööri YAMK, Jyväskylä; Leppänen Eki-Pekko, insinööri AMK, Nummenkylä; Mäntyranta Timo, kasvatustieteiden maisteri, Säkylä; Niiranen Matti, valtiotieteiden maisteri, Helsinki; Nyström Petri, oikeustieteen ja valtiotieteen maisteri, Turku; Rautiainen Markku, teknikko, Kuopio; Tuomaala Magnus, oikeustieteiden maisteri, Turku ja Yliniemi Atte, tietokoneasentaja, Klaukkala.

Suostumuksensa ovat antaneet: Aminoff Jalo, maatalous- ja metsätieteiden tohtori, Helsinki; Kaskinen Anna, kasvatustieteiden maisteri, Vehmaa ja Ämmälä Lauri, kauppatieteiden maisteri, Rauma.

Aikaisemman hakuajan puitteissa virkaa hakivat: Bergström Jani, tradenomi AMK, Oulu; Eklund Chiara, varhaiskasvatuksen maisteri, Espoo; Karihtala Pauli, kasvatustieteen maisteri, insinööri AMK, Kuusankoski; Kiviniemi Tuula, valtiotieteiden maisteri, Turku; Laiho Jukka, ekonomi, Espoo; Lehtisalo Heidi, Rauma; Pitkäkangas Marko, teknikko, Rauma; Skinnarla Erja, tradenomi AMK, Rauma; Suokivi Johanna, agrologi, Rusko; Toikka Matti, merkantti, Oulunsalo ja Vähätalo Verner, Klaukkala.

Artikkelia muokattu 31.5.2023 kello 15.17. Korjattu Markus Tuomaalan nimi Magnus Tuomaalaksi.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut