Pyhärantalaisnuoria palkittiin

Pyhärannan kunta muisti viime vuonna menestyneitä nuoria stipendein. Urheilun kannustusrahan saivat kunnanvirastolla järjestetyssä tilaisuudessa Tiia Koskinen (jääkiekko), Sami Aaltonen (motocross), Toni Nieminen (jääkiekko), Niko Peltonen (jääkiekko), Roope Urpolahti (jääkiekko), Rubert Laine (taekwondo) ja Toni Aaltonen (brasilialainen jujutsu).

Mitalit ja menestys ovat palkitsemissäännön pohjana, mutta kunnan vapaa-aikalautakunta on halunnut palkitsemiseensa myös harkinnan osuutta lisää lajien moninaisen kirjon ja erilaisuuden takia. Usean nuoren kohdalla myös aikaisempina vuosina palkitsemiseen on vaikuttanut kotikunnan mallikas esille tuonti.

- Kannustusrahojen euromääräiset summat eivät sinänsä ole suuren suuria, mutta tarkoitus huomioida palkittua nuorta ja hänen saavutuksiaan on sitäkin suurempi, kertoo kunnan vapaa-aikasihteeri Katja Törrönen.
 

Pyhärannassa on varattuna vuotuinen määräraha urheilijoiden palkitsemisen lisäksi mahdolliselle nuorisotyöpalkinnon saajalle. Tänä vuonna saaja julkistetaan Pyhärantapäivässä kesäkuun lopussa.