Rajaton Kustaa Hiekka -kultturiviikolle tammikuussa: ohjelmassa myös sanataidetta ja toivebiisien yhteislauluilta

Lauluyhtye Rajaton tähdittää Kustaa Hiekka -kulttuuriviikkoa Laitilassa ensi tammikuussa. Kuva: Lari Järnefelt

Tammikuussa Laitilassa järjestettävän Kustaa Hiekka -kulttuuriviikon huipentaa lauluyhtye Rajattoman konsertti sunnuntaina 31.1. 

Vuoden 2021 tapahtumassa yhdistetään kulinarismi ja sanataide. Koomikot Johanna Tohni ja Riku Suokas tuovat Laitilaan Mars vs Venus -esityksensä, jota ennen on ruokailu.

Kulttuuriviikko on myös lasten festivaali. Siina ja Taikaradion maksuttoman Laulubussi matkustaa -konsertin ohjelmassa on tuttuja lastenlauluja uusin sovituksin.

Siina ja Taikaradio palkittiin vuoden 2020 artistina Lastenmusiikki-yhdistyksen järjestämässä Jellonagaalassa viime viikoll.

Kulttuuriviikko myös osallistaa. Torstaina 28.1. lauletaan yhteislauluja Farmari Sistersin ja musiikkiopiston orkesterin säestyksellä kaupungintalon Laitila-salissa. Laitila laulaa -yhteislaulutapahtuman laulut valikoituvat yleisön toiveiden mukaan.

Oman suosikkikappaleensa voi ilmoittaa 30.11.2020 sähköpostitse jussi.kauranen@laitila.fi tai soittamalla numeroon 050 543 3564.

Laitilan torilla avautuu kulttuuriviikon ajaksi Talvipuisto, jonka toteuttavat Ohjelmanurkka ja Laitilan Nuorisoverstas. Talvipuiston avaa tulitaideryhmä Flamma. 

Kulttuuriviikon maksullisiin tapahtumiin lipunmyynti käynnistyy lippu.fi-palvelun kautta keskiviikkona 18.11. kello 9.00. 

Kustaa Hiekka –kulttuuriviikon koko ohjelma on luettavissa nettisivuilla laitila.fi/kulttuuriviikko ja tapahtuman facebook-sivulla.