Rakastunut Raumaan sai lähes 40 yritystä hyvän mielen kampanjaan – liikkeet auki tavallista pidempään

Rakastunut Raumaan -yhteisö on tuonut hyvää mieltä aiemminkin. Kuvassa kauppatorilla muodostettu yrittäjien sydänmuodostelma vuodelta 2018. Kuva: arkisto / Pekka Lehmuskallio

Rakastunut Raumaan -yhteisö avaa ovensa ensi viikolla pidemmäksi aikaa tarjoten näin poikkeusaikana mahdollisuuden vierailla liikkeissä normaaleja aukioloaikoja myöhemmin.

Liikkeet ovat auki torstaina 4. ja perjantaina 5. kesäkuuta kello 10-20 sekä lauantaina 6. kesäkuuta kello 10-15. Poikkeuksena ovat kahvilat ja ravintolat, jotka palvelevat normaalien aukioloaikojensa puitteissa. Osa näistäkin on luvannut pitää ovensa auki tavallista pidempään.

Yhteisön tiedotteen mukaan Hyvän mielen ostos -nimiseen kampanjaan on lähtenyt liki neljäkymmentä jäsenyritystä. Kampanjalla halutaan levittää positiivista sanomaa ja houkutella kaikkia käyttämään oman kaupungin palveluita.

Koronan vuoksi kampanjassa halutaan muistuttaa myös turvaväleistä ja käsihygieniasta. Yrittäjät ovat yhä valmiita tarjoamaan erityispalveluita esim riskiryhmille omia yksityisiä shoppailuaikoja tai kotiin toimituksia.