Rantalainen osti Lännen Tilitoimiston

Lännen Tilitoimisto myytiin ulkopuoliselle, kun toinenkin omistajista tuli eläkeikään eikä lähipiiristä löytynyt yritystoiminnan jatkajaa.

| Päivitetty

Rantalainen on ostanut Huittisissa ja Eurassa toimivan Lännen Tilitoimiston, jolla on 17 työntekijää ja noin 450 asiakasta.

Rantalaisen konsernijohtaja Antti Rantalaisen mukaan liiketoimintakauppa täydentää maantieteellisesti hyvin Rantalaisen toimintaa Satakunnassa ja Vakka-Suomessa.

- Lännen Tilitoimisto on hyvämaineinen ja nykyaikainen tilitoimisto, jolla on vahva paikallistuntemus ja jalansija toimialueellaan, hän sanoo tiedotteessa.

Lännen Tilitoimiston toimitusjohtaja ja toinen omistaja Jukka Honkasalo kertoo, että yritys myytiin ulkopuoliselle, kun toinenkin omistajista tuli eläkeikään eikä lähipiiristä löytynyt yritystoiminnan jatkajaa.

Honkasalo omistaa yhdessä hallituksen puheenjohtajan ja perustajaosakkaan Lasse Luodon kanssa osake-enemmistön Lännen Tilitoimistosta. Yritys on perustettu vuonna 1967.

Lännen Tilitoimiston työntekijät siirtyvät Rantalaisen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Jukka Honkasalo jatkaa vielä vuoden Euran ja Huittisten toimistojen vetäjänä. 

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut