Rap-mummo Eila räppää Eurajoella suvaitsevaisuudesta

Ensi viikolla vietetään valtakunnallista vanhustenviikkoa. Eurajoen kulttuuritoimen koordinoima Kaikille ikäihmisille kulttuuria -hanke järjestää viikon aikana monenlaista tapahtumaa paikallisille vanhuksille.

Ohjelmassa on maanantaina 7.10. kartanovierailu Vuojoelle, tiistaina Eurajoen Eläkkeensaajien sekä Eläkeliiton paikallisyhdistyksen esittely sekä koululaisvierailu palvelukeskus Jokisimpukassa keskiviikkona. Torstaina vietetään Voltti-talolta muuttaneen Eurajoen kulttuuritoimen avajaisia kunnanvirastolla. Kahvittelun ja ohjelman lomassa kuntalaisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä ikäihmisten kulttuuritoiminnasta ja osallistua arvontaan.

Loppuviikko huipentuu lauantaina Eurajoen yhteiskoululla pidettäviin Voi hyvin – messuihin, jossa on tarjolla ohjelmaa kaiken ikäisille liikuntavälinekirppiksestä hyvinvointiin liittyviin esityksiin.

Messujen lavalle nousee kello 13 Rap-mummo Eila, 77, joka räppää muun muassa suvaitsevaisuudesta, yksinäisistä mummoista, asunnottomuudesta ja koulukiusaamisesta: ”Anna halaus tänään, ota kädestä toista, ei ole terapiaa toista samanmoista”.  

Messuille on vapaa pääsy.