Räsänen: "Pelko pois, emme avaa Iso-Hannua illan jäkispeliin"

"Olisi se ollut kyllä oikeasti melkoinen iltapäivälehden lööppi, jossa poliisisetä taluttaa Rikua raudoissa maijaan ja otsikkona että "Ylipainoinen kansalainen pidätettiin Raumalla, kun yritti väkisin esittää Lukon SM-finaalipeliä elokuvateatterissa", kirjoittaa Riku Räsänen.

| Päivitetty

Riku Räsänen ilmoitti perjantaina Facebook-päivityksessään suunnittelevansa päästävänsä lauantaina asiakkaita katsomaan Lukon finaaliottelua elokuvateatteriin.

– Pelko pois. Emme ole avaamassa tänään Iso-Hannua illan jäkispeliin, kirjoitti elokuvateatterin omistaja Facebookissa lauantaina aamulla.

Räsänen kertoi luvanneensa poliisille, ettei harrasta kansalaistottelemattomuutta.

– Koetetaan nyt vaan kaikki rauhassa jaksaa odotella, josko päättäjät tulisivat omatoimisesti järkiinsä.

Yrittäjä ihmettelee, eikä varmasti ainoana, miksi 220-paikkaiseen elokuvateatteriin saa tällä hetkellä päästää vain kuusi ihmistä sisään, kun viereisen ravintolan saa ottaa puolilleen.

– Jos rajoitukset voidaan avata eniten virusta levittävissä paikoissa, niin ne pitää pystyä avaamaan myös niissä, joissa viruksen tarttuminen ei ole niin herkkää, järkeilee Räsänen.

Loppukaneetiksi mies kirjoitti:

– Olisi se ollut kyllä oikeasti melkoinen iltapäivälehden lööppi, jossa poliisisetä taluttaa Rikua raudoissa maijaan ja otsikkona että "Ylipainoinen kansalainen pidätettiin Raumalla, kun yritti väkisin esittää Lukon SM-finaalipeliä elokuvateatterissa".

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut