Rasismin ja syrjinnän vastustaminen on kokoomukselle itsestään selvä asia, sanoo eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matias Marttinen

Kokoomuksen Matias Marttinen puhuu eduskunnan täysistunnossa Helsingissä 6. syyskuuta 2023. Täystunnossa keskusteltiin valtioneuvoston tiedonannosta yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä suomalaisessa yhteiskunnassa.
Kokoomuksen Matias Marttinen puhuu eduskunnan täysistunnossa Helsingissä 6. syyskuuta 2023. Täystunnossa keskusteltiin valtioneuvoston tiedonannosta yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä suomalaisessa yhteiskunnassa. Kuva: Markku Ulander

Rasismin ja syrjinnän vastustaminen on kokoomukselle itsestään selvä asia, sanoi kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matias Marttinen kokoomuksen ryhmäpuheenvuorossa eduskunnassa. Hän sanoi, että kokoomuslaiset ovat läpi vuosikymmenten rakentaneet Suomesta vapaata yhteiskuntaa, jossa jokaisella on jakamattomat ihmisoikeudet.

Raumalaiskansanedustaja Marttinen sanoi, että kokoomus työskentelee sen eteen, että Suomessa toteutuisi mahdollisuuksien tasa-arvo.

Eduskunnassa käydään keskustelua hallituksen rasismitiedonannosta.

STT