Rattijuoppo ajoi autonsa niitylle jumiin ja soitti apua – lopputuloksena kaksi "erittäin humalassa" ollutta miestä ihmettelemässä kahta jumiutunutta autoa

Rattijuopumusten lisäksi poliisia työllistivät viikonloppuna Vakka-Suomessa pahoinpitelyt.

Vakka-Suomessa poliisia ovat työllistäneet viikonloppuna niin rattijuopumukset kuin pahoinpitelytkin. Kuvituskuva.

Poliisi kertoo tiedotteessa Vakka-Suomessa viikonloppuna poliisia työllistäneistä tapahtumista. Esille nousevat muun muassa rattijuopot.

Yksi rattijuoppo jäi kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Laitilassa, kun poliisipartio havaitsi kaksi autoa niityllä tien vieressä. Niiden luona oli kaksi miestä.

Kun partio pysähtyi selvittämään tilannetta, he huomasivat molempien miesten olevan "erittäin humalassa".

Miehistä toinen oli ajanut autonsa niitylle, ja auto oli jäänyt kiinni. Hän oli soittanut toiselle miehelle, joka oli tullut auttamaan, mutta myös hänen autonsa jäi jumiin.

Niitylle ensimmäisenä ajautunut mies puhalsi poliisin alkometriin 2,08 promillen lukemat, mikä toi epäilyn törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin Rauman poliisivankilaan.

Apuun tullut mies ei ilmeisesti itse ajanut autoa, vaan saapui paikalle matkustajan paikalla istuen. Niinpä häntä ei epäillä rattijuopumuksesta.

Uudessakaupungissa Kullervontiellä lauantaina yöllä puoli kahden aikaan kiinni jäi nainen, joka puhalsi tarkkuusalkometriin 0,61 promillea kuljetettuaan henkilöautoa. Hänelle kirjoitettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lisäksi poliisia työllistivät alueella viikonlopun aikana "useat pahoinpitelyt", tiedotteessa kerrotaan.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut