Rattijuoppo pakeni poliisia ensin ylinopeutta autolla ajaen ja lopuksi soutupaatilla - nopeusvalvonnan kärkilukema: 207 kilsaa tunnissa

Maskussa nähtiin lauantaina erikoisempi takaa-ajo. Mies pakeni poliisia ensin autolla kovaa ylinopeutta ja sitten soutuveneellä. Poliisi sai mieheen keskusteluyhteyden rannalta ja mies suostui soutamaan takaisin maihin.

Rallikilpavaiheessa pakeneva auto ja poliisiauto kärsivät lieviä vaurioita. Pakoautolla ajettiin myös yli piikkimatosta. Tyhjin renkain matka päättyi pian sen jälkeen.

Vuonna 1986 syntynyt mies otettiin kiinni ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Miehen epäillään nauttineen alkoholia soutuveneessä ollessaan ja tästä syystä hänen veren alkoholipitoisuuden lopullinen lukema selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.

Poliisi tiedotti myös nopeusvalvonnasta Turun ohitustiellä. Mies ajoi tutkaan 207 kilometrin tuntinopeudella. Tiellä on satasen rajoitus.

Samassa paikassa mitattiin yön aikana myös tällaisia nopeuksia: 166, 161, 152 ja 150 kilometriä tunnissa.

Poliisin mukaan kaikkien kuskien kortit ovat hyllyllä, oikeus odottaa ja syksyyn saakka pitää kulkea jalan, fillarilla tai julkisilla.