Rauma avaa pandemiapoliklinikan – tarkoitettu hengitystieinfektiosta kärsiville raumalaisille

Kuvituskuva: Unsplash

Rauman kaupungin terveyspalvelut avaa pandemiapoliklinikan keskiviikkona 25.3. Pandemiapoliklinikka on tarkoitettu hengitystieinfektio-oireisille kuntalaisille.

Poliklinikalle ohjataan hoitoon ainoastaan puhelinajanvarauksella. Pandemiapoliklinikan puhelinnumero on sama kuin kaupungin koronapuhelimen numero, eli 044-4035234. Puhelin palvelee joka päivä kello 9–15. Ajantasainen koronatieto löytyy Rauman kaupungin nettisivuilta.

Pandemiapoliklinikan ajanvaraukseen soitettaessa hoitaja haastattelee potilaan, arvioi hoidon tarpeen ja antaa toimintaohjeet.

Kaupunki toivoo kuntalaisten tekevän koronavirustaudin oirearvion omaolo.fi-palvelussa ja tutustuvan koronavirukseen liittyviin yleisiin kysymyksiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilla Usein kysyttyä koronaviruksesta -osiossa.

Yleisissä koronaan liittyvissä kysymyksissä voi tarvittaessa ottaa yhteyttä myös valtakunnalliseen Tietoa koronaviruksesta -puhelinneuvontaan, puh. 0295 535 535. Neuvonta palvelee arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15.