Rauma myy kolme kerrostaloa ja muita asuntokohteita verkkohuutokaupassa

Rauman kaupunki julkaisi tänään keskiviikkona kolme asuinkiinteistöjen myynti-ilmoitusta Huutokaupat.comissa. Myynnissä on muun muassa kolme kerrostaloa, joihin kuuluu yhteensä 66 asuntoa. Huutoaikaa kohteissa on noin kuukausi.

Kaikki kohteet ovat kolmen eri kiinteistöosakeyhtiön koko osakekannat ja ne sijaitsevat Lapin maaseututaajamassa, noin 20 kilometriä Rauman keskustasta itään. Yhtiöt kuuluvat tällä hetkellä tytäryhtiöinä Rauman kaupunki -konserniin.

Kerrostalokohteessa on kolme, vuosina 1972–1974 valmistunutta kerrostaloa.

Asuntojen pinta-ala on yhteensä 3 842 neliömetriä. Yhteen porrashuoneeseen on asennettu hissi, myynti-ilmoituksessa kerrotaan. Asunnot ovat kaikki yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Kaksi muuta kohdetta ovat rivitalokiinteistöjä, joista toisessa on kolme vuonna 1996 valmistunutta rivitalorakennusta, jotka käsittävä yhteensä kymmenen asuinhuoneistoa, huoltorakennuksen ja katospaikat kymmenelle autolle. Huoneistot ovat kaksioita ja kolmioita.

Toiseen rivitalokohteista kuuluu kaksi vuonna 1989 valmistunutta rivitalorakennusta, joissa on yhteensä kahdeksan asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.