Rauma Race kokoaa lähiseudun kesätyöntekijät suunnistamaan ja saunomaan

Rauman seudun kesätyöntekijät toivotetaan nyt ensimmäistä kertaa tervetulleiksi kaupunkiin ja seudulle Rauma Race -suunnistuksen ja Suomen suurimman kesätyöntekijäsaunan merkeissä.

Rauman Nuorkauppakamarin, Kauppakamarin, Rauman kaupungin ja Eurajoen kunnan järjestämä tapahtuma on torstaina 13.6. kello 16.30.

Tapahtuma polkaistaan käyntiin Vanhan Rauman kauppatorilta, josta kesätyöntekijät lähtevät kiertämään tehtävärasteja. Viimeinen etappi on Löylymestari, jossa lämpiää illaksi Suomen suurin kesätyösauna.

Rasteilla visaisäntinä toimivat ja toimintaansa esittelevät kumppaniyritykset ja -tahot: Rauman kaupunki ja Eurajoen kunta, RMC, Oras, TVO/Posiva, Metsä Fibre, UPM, Alfa Laval Aalborg, Satatuote, Steerprop sekä Kongsberg.

Rauman kaupungin yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi muistuttaa, että mahdollisuudet työllistymiseen ovat seudulla erinomaiset.

– Olen iloinen, että eri tahojen yhteistyöllä saadaan seutukunnan profiilia entisestään nostettua. Nyt pitää ottaa kaikki keinot käyttöön nuorten osaajien sitouttamiseksi. Suomen suurin kesätyöntekijätapahtuma on seutukaupunkien vetovoimatilaston ykköspaikan luomien odotusten lunastamista, Rauman Kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa sanoo.

Tapahtumaan tavoitellaan noin 200 osallistujaa, jotka ovat jo valmistuneita tai parhaillaan ammatti- tai korkeakoulututkintoa suorittavia opiskelijoita.

Rauma Racen ilmoittautumislinkki kesätyöntekijöille: http://bit.ly/2VouSuK