Rauma tarjoaa kesäkodin 20 teekkarille – kolmen kuukauden vuokra-asunnon lisäksi kesäteekkarit saavat bussikortin tai polkupyörän

Kesäteekkarikampanja järjestetään Raumalla nyt neljättä kertaa. 20 teekkaria sijoittuu tänä vuonna kahteentoista raumalaiseen yritykseen.

| Päivitetty

Rauman kaupunki tarjoaa tänä vuonna asunnon 20 teknisen alan kesätyöntekijälle. Pakettiin kuuluvat kolmen kuukauden vuokra-asunto sekä kaupunkiliikenteen bussikortti tai polkupyörä.

Kesäteekkarikampanja järjestetään nyt neljättä kertaa. Sen tarkoituksena on tukea paikallisten yritysten rekrytointeja teknisillä aloilla. Kesäteekkareita palkataan tänä vuonna kahteentoista raumalaiseen yritykseen.

– Tänä vuonna hakemuksia saapui 20 kappaletta, joten jokainen kampanjaan hakenut myös sai paikan. Hakijoista 13 oli miehiä ja seitsemän naisia, yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi kertoo kaupungin tiedotteessa.

Kesäteekkarikampanja on suunnattu teknologia- ja rakennusteollisuuden sekä arkkitehtuurin opiskelijoille eri yliopistoista. Tämän vuoden kampanjaan osallistuu teekkareita Aalto yliopistosta, Tampereen yliopistosta, Turun yliopistosta, Lappeenrannan-Lahden teknillisestä yliopistosta ja Oulun yliopistosta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut