Rauma tarjoaa RMJ:lle uutta sopimusta – kattaisi kolme tulevaa juhannusta

Maanvuokraan sisältyisi Otanlahden urheilukeskus ja uimarannan alue.

Otanlahden urheilukeskus säilyisi jatkossakin RMJ:n keskuspaikkana. Lavalla viime juhannuksena JVG.

Rauman kaupunki ja Raumanmeren juhannuksen järjestäjätaho ovat neuvotelleet festivaalialueen vuokraamisesta tuleviksi vuosiksi. Sanoma Media Finland Oy:lle on tarjolla kolmen vuoden aluevuokrasopimus.

Sopimus kattaisi vuosien 2023–2025 juhannukset. Sopimusluonnos tulee ensi viikolla Rauman kaupunginhallituksen käsittelyyn.

Vuokrahinnaksi on tulossa sama 3 000 euroa kuin viime vuoden yksivuotisessa sopimuksessa. Myös vaadittava 20 000 euron vakuus pysyy samana.

Vuokra-alue kattaa Otanlahden urheilukeskuksen alueen sekä Otanlahden uimarannan alueen. Alueella järjestetään festivaalin lisäksi teltta- ja karavaanileirintä.

Vuokrasopimukseen sisältyy aluevuokrauksen lisäksi kaikkien alueella olevien kiinteistöjen käyttöoikeus mukaan lukien Otan monitoimisali.

Maauimala ja sen huoltorakennus eivät sisälly vuokraan. Sopimukseen sisältyy ehto, että festivaalijärjestäjä sitoutuu sopimaan alueen käytöstä ja yhteistyöstä maauimalan pitäjän kanssa niin, että uimalan toiminta ei häiriinny.

Sopimukseen sisältyy jatko-optio, jonka mukaan kaupunki sitoutuu ensisijaisesti neuvottelemaan Sanoman kanssa sopimuksen jatkosta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut