Raumaankin kytkeytyvä Vertek Oy laajenee ja nousee toimialansa kymmenen suurimman yrityksen joukkoon Suomessa

Loimaalainen sähköasennusyhtiö Sallila Sähköasennus Oy sulautuu osaksi Vertekiä.

Uudessakaupungissa kotipaikkaansa pitävä sähköalan yhtiö Vertek Oy laajenee. Yritys tiedottaa allekirjoittaneensa sulautumissopimuksen loimaalaisen Sallila Sähköasennus Oy:n kanssa.

Suunnitelmaan mukaan Sallila Sähköasennus sulautuu Vertekiin vuoden viimeisenä päivänä. Sen 40 työntekijää siirtyvät Vertekin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Vertek Oy:n liikevaihto kasvaa sulautumisen jälkeen noin 45 miljoonaan euroon ja se nousee siten sähkö- ja tietoliikennetoimialan Suomen kymmenen suurimman yrityksen joukkoon.

– Laajentuminen on johdonmukainen askel strategiamme toteuttamisessa vahvistaa markkina-asemaamme ja kannattavuuttamme. Sallila Sähköasennuksen vahva osaaminen ja maantieteellinen asemointi tukee erinomaisesti tavoitteitamme ja lisää mahdollisuuksiamme kehittyä ja uudistua vaativalla ja kilpaillulla toimialalla jatkossakin, kommentoi Vertek Oy:n toimitusjohtaja Simo Rosendahl.

Vertek Oy kytkeytyy voimakkaasti paikallisiin energiayhtiöihin, sillä se on Vakka-Suomen Voima Oy:n tytäryhtiö, jonka toinen omistaja on Rauman Energia Oy. Vertek-konserni toimii Länsi- ja Etelä-Suomessa sekä Pirkanmaalla ja työllistää noin 180 sähköalan ammattilaista.

Sallila Sähköasennus Oy taas on Sallila Energia -konserniin kuuluva Etelä- ja Länsi-Suomessa toimiva verkostourakointiin erikoistunut yritys.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut