Raumalainen Hoiva Mimi Oy siirtyy valtakunnallisen hoivapalveluyrityksen omistukseen

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla raumalaisen kotihoitoa tarjoavan Hoiva Mimi Oy:n liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupan myötä ONNI hoiva vahvistaa hoiva- ja kotisiivouspalveluitaan Raumalla palvellakseen ikäihmisiä, lapsiperheitä ja heidän läheisiään.

– Saamme joukkoomme sosiaali- ja terveysalan huippuosaajia ja pääsemme vahvistamaan läsnäoloamme Länsi-Suomessa. Pystymme jatkossa tarjoamaan sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme entistä laajemmin palveluja, ONNI hoivan liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä kommentoi

– Sosiaali- ja terveysala on ollut suurten myllerrysten kohteena jo useamman vuoden ajan. Uskon, että suurempi yritys pystyy vastaamaan ajan haasteisiin paremmin, Hoiva Mimi Oy:n toimitusjohtaja Mirva Tyni toteaa.

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksen omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy.

Med Groupin toimintaa ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Yritys työllistää noin 4 200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 76 miljoonaa euroa.

Juttua muokattu 27.1. klo 16.12. Lisätty Onni hoivan omistussuhteet.