Raumalainen Julia pysäytti miehen, jonka poliisi otti lopulta kiinni renkaiden puhkomisesta epäiltynä – poliisilla pitää kiirettä miehen ollessa pidätetty: "Voitte uskoa, että meillä on todella kova intressi"

Julia Falckin poikaystävän auton renkaassa näkyy selvästi kaksi siihen työnnettyä tikkaa. Teslan tallentava kamerajärjestelmä johti lopulta epäillyn tekijän kiinniottoon. Kuva: Anssi Hentunen

Raumalaisen Julia Falckin lauantai-ilta sai erikoisen ja jännittävänkin käänteen. Falck oli ystäviensä kanssa ravintolassa syömässä, kun hän sai poikaystävältään kuvia tämän auton renkaisiin työnnetyistä tikoista. Samaisen Teslan kamerajärjestelmä oli myös tallentanut videolle miehen, joka tikat renkaisiin tökkäsi. Auto oli ollut pysäköitynä jäähallin lähelle Lukon pelin aikana.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Rengasmysteeri ei vieläkään ratkennut: poliisi päästi lauantaina pidätetyn miehen vapaaksi

Vain tilaajille Raumalla on otettu kiinni renkaita puhkonut mies – tallentui videolle itse teossa

Auton rengaiden puhkominen jatkuu Raumalla

Vain tilaajille Renkaanpuhkoja iski jälleen – pienen hiljaiselon jälkeen Raumalla raportoitiin taas uusista tapauksista

Vain tilaajille Renkaidenpuhkomisaalto ei ota hellittääkseen – raumalaisen Lauran työpäivä alkoi ankeasti, kun renkaan kyljestä paljastui pistoreikä: "Nyt sitten se huono tuuri kävi itselle"

Raumalla riehuu rengasrähinä: yli 20 puhkaisutapausta kuukaudessa, kohteet valikoituvat sattumanvaraisesti – "Haitari on Teslasta Micraan"