Raumalainen kiinteistönvälittäjä Linda Leino näkee, että käsirahan palauttaminen kuolleen naisen omaisille oli ainoa oikea ratkaisu – "Isoista asioista on kuitenkin aina kyse"

Raumalainen kiinteistönvälittäjä Linda Leino ei ole vielä omalla urallaan kohdannut kaupanperumista, joka olisi johtanut käräjille asti. Yleensä asioista saadaan sovittua. HS:ssa kuvatun naisen tapauksessa vaatimuksista luopuminen ja käsirahan palauttaminen omaisille naisen kuoltua oli Leinon mukaan ainoa oikea ratkaisu.
Raumalainen kiinteistönvälittäjä Linda Leino ei ole vielä omalla urallaan kohdannut kaupanperumista, joka olisi johtanut käräjille asti. Yleensä asioista saadaan sovittua. HS:ssa kuvatun naisen tapauksessa vaatimuksista luopuminen ja käsirahan palauttaminen omaisille naisen kuoltua oli Leinon mukaan ainoa oikea ratkaisu. Kuva: Juha Sinisalo

Poikkeuksellinen kiinteistökauppakohu on puhuttanut julkisuudessa, kun Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona 34-vuotiaan naisen ja tämän puolison epäonnisista asuntokaupoista.