​​​​​​​Raumalainen Marjaana Savila on nyt myös ”Tampereen Lapin” oma missi – esiintyminen ja ulosanti ovat parantuneet viilaamalla

Marjaana Savila kuvailee Ylöjärveä Tampereen omaksi Rauman Lapiksi. " Ylöjärvi on lähempänä Tamperetta kuin Eurajoki Raumaa. Kaupunki on ihana ja ihmiset helposti lähestyttäviä." Kuva: Esa Urhonen

Ylläri, että meidän Marjaana on taas kisaamassa!

Ystävien muutaman viikon takainen reaktio vetää viikko sitten Miss Ylöjärveksi kruunatun Marjaana Savilan kasvot hymyyn.

Hän on ehtinyt puolen vuoden aikana kiertää neljät missikisat: Pitsimissi-kilvan lisäksi Turun Miss DBTL:n, Miss Ylöjärvi -kilpailun ja Miss Tampere -mittelön.

Jos Savilalle olisi muutama vuosi sitten kerrottu, että hän tulee kiertämään missikisoja, hän olisi tuskin uskonut. Pitsiviikolla hän vielä ajatteli, että Pitsimissi-kisa on once in a lifetime -kokemus.

– Mutta kuinka sitten kävikään, hän hymyilee.

Jokin kisoissa koukuttaa, vaikka missimaailma ei Savilan mukaan olekaan niin ihmeellinen kuin mitä ulkoapäin saattaa vaikuttaa.

Sen Savila on ainakin oppinut, että tyhjäpäisten hommaa missikilpailut eivät ole. Kisat ovat kasvattaneet selkärankaa ja itseluottamusta. Ulosanti ja esiintyminen ovat parantuneet viilaamalla.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.