Raumalaiset mukana kisaamassa Vuoden Tarjoilija -tittelistä

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ravintola-alan suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa.
Kilpailut järjestetään Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa Helsingissä torstaina ja perjantaina.
Vuoden Tarjoilija -tittelistä kisaavat Sannamari Aartti ja Milla Nordlund. Kumpikin työskentee Raumalla ravintola Kalatorissa.

Kummassakin sarjassa kilpailijat tulevat eri puolelta Suomea.

– Suomen maine ruokamatkailumaana on kovassa kasvussa. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut elävät ajassa kehittäen ravintola-alaa ja sen vetovoimaisuutta sekä lisäten vuoropuhelua alan ammattilaisten, tulevaisuuden kykyjen ja avainsidosryhmien välillä. Kilpailuissa verkostoidut, kehität laaja-alaisesti ammattisi vaativia taitoja ja kasvat täyteen potentiaaliisi. Uskalletaan nauttia suomalaisesta, kestävästä ruokakulttuurista, samalla kun kunniahimo kasvaa keittiöissä ja saleissa, kiteyttää Bettina Lindfors, ELO-säätiöstä.

Vuoden Tarjoilija 2020 palkitaan MaRa ry:n Henrik Bitten säätiön myöntämällä 10 000 euron apurahalla.