Raumalaiset yrittäjät eivät ole rynnineet laajentamaan terassejaan: "Katsotaan ensin, mikä kysyntä jo olemassa oleville paikoille on"

Amarillo harkitsee terassin laajennusluvan hankkimista heinäkuuta silmällä pitäen. Perinteisesti se on kesän kuukausista vilkainta terassiaikaa, mutta poikkeuskevään jälkeen ihmisten liikehdintää on vielä hankala ennustaa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Kesäkuun ensimmäinen päivä eli tuleva maanantai sallii jälleen ruokailun ravintoloiden sisätiloissa, mutta käytössä saa olla vain 50 prosenttia tiloihin luvitetusta asiakasmäärästä. Terasseille vastaavaa asiakasrajoitusta ei ole asetettu, mutta myös ulkona "pitää huolehtia turvallisuudesta ja välttää ruuhkia".

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kuunari Kathrina siirtyi uuteen omistukseen – heinäkuussa laivan ravintolassa maistellaan huippukokki Matti Jämsenin ruokaa

Vain tilaajille Take away -toiminta jatkuu edelleen, mutta pian Mr. Jonesiin pääsee myös sisälle ruokailemaan: "Päivädiscoja ei Dominossa aleta pyörittämään"

Vain tilaajille Etlan ennuste: Hotelli- ja ravintola-ala sukelsi koronan vuoksi peräti 30 prosenttia

Vain tilaajille Take away jatkuu Kalatorilla ruokailun rinnalla: "Kun ravintolat nyt saavat avautua, hallitukselta kaivataan ihmisille rohkaisevaa viestiä"

Buffet-ruokailuun liittyvät rajoitukset yllättivät – "Täytyykö henkilökunnan jakaa ruokaa ravintoloissa ja hotellien aamiaisbuffeteissa?"