Raumalaiskansanedustaja Marttinen: Välikysymys ohittaa hallituksen panostukset

Matias Marttinen (kok) muistuttaa, että hallitus tekee myös konkreettisia toimia nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Raumalaiskansanedustaja ja kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matias Marttisen mukaan vasemmisto-opposition jättämässä välikysymyksessä jätetään huomiotta kaikki hallituksen nuorten hyvinvointia edistävät uudistukset.

Marttinen huomauttaa, että hallitus tekee useita konkreettisia toimia nuorten työllistymisen, koulutuksen laadun ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Esimerkiksi hallituksen toteuttamat työmarkkinauudistukset helpottavat yrityksien mahdollisuutta työllistää ja näin antavat juuri nuorille mahdollisuuksia ensimmäiseen työhön.

Marttinen muistuttaa tiedotteessaan, että hallitusvastuussa Sdp, vihreät ja vasemmistoliitto äänestivät terapiatakuuta esittänyttä kansalaisaloitetta vastaan eduskunnassa.

– Suomessa olisi tälläkin hetkellä voimassa lasten ja nuorten terapiatakuu, elleivät Sdp, Vihreät ja Vasemmistoliitto olisi äänestäneet esitystä vastaan viime kaudella, Marttinen sanoo.

Marttinen muistuttaa, että hallitus tekee myös useita panostuksia nuorten koulutuksen laatuun sekä opintomahdollisuuksiin muun muassa lisäämällä korkeakoulujen aloituspaikkoja.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut