Raumalaisnaisen elämä oli "aivan sekasortoa", ja hän sortui anastamaan rahaa ja arpoja työnantajaltaan Monnankadun Salesta

Nainen tuomittiin ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hän kertoi kärsineensä masennuksesta ja peliriippuvuudesta, joka oli myös velkaannuttanut hänet.

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut Monnankadun Salessa työskennelleen raumalaisnaisen ehdolliseen vankeusrangaistukseen kavalluksesta. Hänen katsottiin anastaneen työnantajansa eli Osuuskauppa Keulan varoja yhteensä 13 192 euron edestä.

Asiasta uutisoi aiemmin Satakunnan Kansa.

Nainen varasti myymälästä kahden päivän myyntituotot alkuvuodesta 2019, yhteensä reilut 4 300 euroa.

Lisäksi hän varasti 79 kappaletta Veikkauksen arpanippuja, joiden arvo on ollut keskimäärin 112,50 euroa. Hän on aktivoinut Keulalle tulleet arpaniput, hävittänyt aktivointitositteet ja pitämällä arvat. Niiden arvo on ollut yhteensä vajaat 8900 euroa.

Nainen on tunnustanut menetelleensä syytteessä kuvatulla tavalla. Hän on kertonut olleensa kyseisenä aikana pahasti masentunut ja peliriippuvaisuuden myötä velkaantunut.

Hänen yksityiselämänsä oli tuolloin "aivan sekasortoa", tuomiossa todetaan. Hänellä ei ole siitä juuri muistikuvia.

Sittemmin naisen kerrotaan saaneen elämää "taas takaisin raiteilleen" väärien ihmissuhteiden lopettamisen sekä opiskelun myötä.

Vuonna 1984 syntynyt nainen tuomittiin neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi hänet tuomittiin menettämään valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä reilut 5300 euroa ja korvaamaan Osuuskauppa Keulale aiheutettu vahinko, noin 10 100 euroa, sekä selvittelykulut 1950 euroa.

Tuomio on lainvoimainen.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut