Raumalaisten nuorten miesten räppiryhmä julkaisi perjantaina ensimmäisen musiikkivideonsa – katso raumalla kuvattu video!

Raumalainen räppiryhmä avasi ovensa studioonsa, jossa on tehty noin 40 kappaletta. Viime perjantaina julkaistiin YouTubessa ryhmän jäsenen OG Velinallen Palaillaan-biisi. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Vinttihuoneen oven takaa löytyy raumalaisten nuorten miesten musiikillinen päämaja.

Kristian Saineen makuuhuone toimii kaupungin tuoreimman räppiryhmän hermokeskuksena, jossa on tehty kuukausien ajan uutta rytmimusiikkia, jota sitten on ladattu Soundcloudiin kaikkien kuultavaksi.

Räppiryhmä sai alkusysäyksensä vajaa vuosi sitten, kun Niilo Hiukkamäki alias OG Velinalle tapasi Benjamin Lorsen kesätyöpaikassa. Molemmat olivat tehneet musiikkia omilla tahoillaan.

Pian seuraan liittyi Niilon lapsuudesta asti tuntenut Daniel Sipiläinen.

Nyt ryhmän jäsenten Soundcloud-sivuilla on jo 40 kappaletta ja perjantaina ryhmän jäsenen OG Velinallen YouTube-kanavalle ilmestyi Palaillaan-kappaleen musiikkivideo.

Video kuvattiin luonnollisesti kotikaupungissa.

– Tää oli eka kerta, kun oltiin kameran edessä musavideon kuvauksissa, joten vähän ehkä jännitti kun oli jotain kavereitakin katsomassa, pojat naureskelevat katsoessaan tietokoneelta valmista videota.

Mikään ei saa ryhmää lopettamaan videoiden tekemistä nyt, kun on vauhtiin päästy.

Katso video alta.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.