Raumalla 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotusaikoja voi varata 12. tammikuuta – "Lapsen kaikilta huoltajilta tarvitaan allekirjoitettu lupa rokottamiseen"

Rauman terveyspalvelut aloittaa 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset kuluvalla viikolla T0-osastolla, osoitteessa Steniuksenkatu 2. Lasten rokotusaikoja voi varata keskiviikkona 12.1. klo 8.30–13 numerosta 044 403 2687.

– Lapsen kaikilta huoltajilta tarvitaan allekirjoitettu lupa rokottamiseen. Mikäli lupalomaketta ei ole mukana rokotukselle tultaessa, lasta ei rokoteta, ma. rokotuskoordinaattori Marja Lehtimäki sanoo.

Terveyspalvelut suosittelee käyttämään Huoltajan suostumus alaikäisen koronarokotukselle -lomaketta, joka löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta.

– Huoltajat voivat tarvittaessa kirjoittaa vastaavat tiedot itse paperille, jos lomaketta ei ole mahdollista tulostaa. Lisätietoa lomakkeesta ja sen täyttämisestä saa myös ajanvarauksen yhteydessä, Lehtimäki kertoo.

Lisätietoa 5–11-vuotiaiden lasten rokottamisesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta. Koronarokotteita ei anneta alle 5-vuotiaille lapsille.