Raumalla etsitään kadonnutta 23-vuotiasta – poliisi pyytää havaintoja

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisi yhdentoista jälkeen maanantaina aamupäivällä tiedotteen, jossa se kertoo etsivänsä yhä Raumalla viimeksi nähtyä nuorta miestä.

Nyt julkaistusta tiedotteesta käy ilmi, että mies on 23-vuotias.

Hänen tiedetään olleen Rauman keskustassa torstaina aamupäivällä. Myöhemmin samana päivänä hänen autonsa löytyi Autiontieltä lähellä valtatie 8:aa ja Kulamaan risteystä, noin kahdeksan kilometriä Rauman keskustasta Turkuun päin.

Torstain jälkeen hänen liikkeistään ei ole tietoa.

Tuntomerkeistä poliisi kertoo seuraavaa: noin 180 cm pitkä, hoikkavartaloinen, pukeutunut tummaan tuulipuvun takkiin, mustiin collegehousuihin joissa mahdollisesti valkoiset raidat sivuissa, siniset lenkkitossut. Mukanaan hänellä on mahdollisesti musta selkäreppu.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja kadonneesta tai hänen liikkeistään joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsAppilla numeroon 050 411 7655 tai soittamalla numeroon 0295 417 259.

Aiemmin tänään poliisi kertoi Länsi-Suomelle, että etsinnän akuutti vaihe on ohitse ja siirtyy tutkintapainotteisemmaksi:

"Koirapartiot eivät ole enää metsiköissä eivätkä helikopterit lennä" – kadonneen miehen etsintä on siirtymässä tutkintapainotteisemmaksi, ja poliisi tiedottaa asiasta vielä tänään (tilaajille)

Juttua muokattu 5.10. klo 10.10: Poistettu miehen nimi ja kuva jutusta poliisin tiedotettua, että hän löytyi menehtyneenä. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille "Koirapartiot eivät ole enää metsiköissä eivätkä helikopterit lennä" – kadonneen miehen etsintä on siirtymässä tutkintapainotteisemmaksi

Kadoksissa olevan auto löytyi Raumalta, mutta poliisi etsii edelleen nuorta miestä