Raumalla jälleen tulossa uusien asukkaiden infotilaisuus

Uuden asukkaan ilta on Raumalla palvelupiste Pyyrmannissa 1.10. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauma järjestää jälleen tiistaina 1.10. Uuden asukkaan ilta -tilaisuuden, jonka tarkoituksena on kertoa uusille kaupunkilaisille Raumasta ja tehdä tutuksi kaupungin palveluja.

Ilta alkaa palvelupiste Pyyrmanissa, jossa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi toivottaa osallistujat tervetulleiksi. Lyhyen yleisesittelyn jälkeen osallistujat voivat omatoimisesti tutustua kaupungin palveluihin eri infopisteissä.

Ilta päättyy opastettuun, Rauman oppaiden suunnittelemaan kiertoajeluun.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Raumalle hiljattain muuttaneet, jotka kaipaavat lisätietoa Raumasta ja kaupungin palveluista. Viisikymmentä tilaisuuteen ensin ilmoittautunutta saa uimahallilipun, jonka voi vaihtaa kertarannekkeeseen Rauman uimahallin kassalla.

Illan aikana keskustelu onnistuu myös englanniksi.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/D588D93AAB466568 tai palvelupiste Pyyrmanissa Valtakadulla. Ilmoittautumislinkki löytyy myös Rauman kaupungin verkkosivuilta.

Lisää aiheesta

Rauman kaupunki järjestää infotilaisuuden uusille asukkaille – "Asukkaat voivat olla aktiivisia ja osallistua kaupunkinsa kehittämiseen"