Kuva: Rauman perjantai-illassa kahden auton risteyskolari – viikonlopun ennuste näyttää siltä, että palomestarin vinkki on syytä pitää mielessä

Sekä kuljettajat että ajoneuvot selvisivät törmäyksestä hyvin pienillä vaurioilla. 

| Päivitetty

Kaksi henkilöautoa kolaroi Raumalla perjantai-iltana. Kummassakin autossa oli kyydissä vain kuljettaja.

Tapahtumapaikka oli Hakunintien ja Porintien risteyksessä.

Pelastuslaitos sai pienestä tieliikenneonnettomuudesta hälytyksen kello 20.49.

Päivystävän palomestarin mukaan ensihoito tarkisti toisen kuljettajan voinnin, mutta sekä henkilöt että ajoneuvot selvisivät törmäyksestä hyvin pienillä vaurioilla. 

Päivystävä palomestari muistutti jo keskiviikkoiltana Eurassa sattuneen kolarin jälkeen, että kelit ovat nyt niin liukkaat, että tieliikenteessä on syytä pitää maltti mukana.

Vinkki on syytä pitää mielessä myös viikonloppuna, sillä Ilmatieteen laitoksen mukaan ajokeli muuttuu lauantaina huonoksi koko maassa

Maan itä-, keski- ja länsiosassa ajokeli on lauantaina erittäin huono. Idässä tulee runsaita lumisateita, paikoitellen lunta saattaa kertyä jopa 15 senttiä. Lännessä tulee räntää ja jäätävää tihkua, mikä liukastuttaa teitä.

Maan etelä- ja länsiosassa lämpötilat ovat lauantaina +2:n ja +5:n asteen välillä.

Sunnuntaina sää poutaantuu koko maassa, maan itä- ja pohjoisosassa voi tulla heikkoja lumisateita. Pohjoista lukuun ottamatta lämpötilat ovat nollan ja +5:n asteen välillä.

– Sunnuntai voi suuressa osassa maata tuntua keväiseltä päivältä. Lännestä virtaa lämmin ja kuiva tuuli. Lämpöasteet kääntyvät plussalle ja aurinkokin paistaa, kertoo Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Pia Isolähteenmäki STT:lle.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut